Erop uit

Vlieland heeft u vanalles te bieden, van strand, natuur en cultuur tot een jachthaven en zwembad. Wanneer u uw vakantie bij ons boekt, dan ontvangt u een voucher voor gratis entree bij het zwembad van “Sportcentrum Flidunen” gedurende uw verblijf. Hierdoor kunt u zelfs tijdens regenachtige dagen heerlijk zwemmen.

Zo’n 1,5 km verderop vindt u het mooie “hart van het eiland” met onder meer gezellige terrasjes. Geniet midden in de Dorpsstraat bij “Leut”, met uitzicht op zee en de Haven bij “Zeezicht” of “Gestrand”, of geniet iets verderop al starende naar spectaculaire jachten bij “De Dining”. Liever borrelen nagenoeg op het strand, stop dan bij “Badhuys”. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van horeca op Vlieland. Ons voorstel aan u, breng een bezoek aan Vlieland en ervaar zelf wat voor lekkers het eiland heeft te bieden. Slenter door de winkelstraat en ga op zoek naar een leuke souvenir uit eigen land. 

Een momentje ertussenuit? Fiets naar de “Vlielander Kaasbunker” voor een lokale lekkernij, ga op ontdekkingstocht met de “Vliehors Expres” of sla een balletje bij “Midgetgolfbaan De oude vuurtoren”. Tevens zijn er diverse mogelijkheden om zeehonden te spotten en tal van andere uitjes om uit te kiezen.

Weten welke activiteiten er plaatsvinden wanneer u op Vlieland bent, kijk dan hier.

Uitzicht over dorp Vlieland vanaf heuvel met vuurtoren