Nieuws

Boeken seizoen 2022

Het seizoen van 2021 is volop aan de gang. Het is gezellig druk op het eiland en op Stortemelk. De horeca is weer open, het zonnetje schijnt en de Waddenschat wordt druk bezocht door haar zeer gewaardeerde gasten. 

Zelf zijn we halverwege juni weer een week geweest. Genoten van het heerlijke weer, de rust en het gemoedelijke sfeertje. 

Vanwege de meerdere aanvragen is het boeken voor seizoen 2022 al mogelijk. De prijzen/voorwaarden zijn (nagenoeg) gelijk gebleven. Via onze homepage kun je middels de kalender naar de gewenste datum en je verblijf boeken. 

Bij vragen en/of onduidelijkheden, bel of mail gerust.

Graag tot een volgende keer!

Groetjes,

De Waddenschat

Welkom!

Rond 1 april 2021 zal Tenthuis De Waddenschat, voormalig Tenthuis Lente, worden opgebouwd voor seizoen 2021. We hopen dat COVID-19 ons ditmaal niet hindert en we u per begin april kunnen laten verblijven en ontspannen op Vlieland. 

Graag wijzen wij u erop dat de foto’s op deze website van seizoen 2020 zijn. Diverse oude meubelstukken, waaronder buitenmeubilair, zullen plaatsmaken voor iets nieuws om u van nog meer comfort te voorzien. Tevens zullen de lamellen worden vervangen voor sfeervolle gordijnen en zal er meer opbergmogelijkheid komen.

Nieuw is ons aanbod om 2 damesfietsen met versnellingen bij te boeken. U kunt hierdoor na het verlaten van de boot direct doorlopen of de bus nemen naar De Waddenschat. Het voordeel hiervan is dat u de (mogelijke) wachtrij bij zowel aankomst op als vertrek van het eiland omzeilt. Een prettige bijkomstigheid is de huurprijs van de fietsen die bij ons lager ligt, dan bij de verhuur in het dorp.